• Mert MAXimálisan megbízhat bennünk, hiszen több mint 10 éve működünk a lakóingatlan piacon
  • Mert ha tolünk vásárol, MAXimális ár-érték arányú ingatlan tulajdonosa lesz
  • Mert törekszünk ügyfeleink igényeit MAXimális mértékben figyelembe venni

Nem vagyunk nagy cég. Nem az építendő lakások mennyiségével, hanem rugalmasságunkkal, és elégedett ügyfeleink számával kívánunk kitűnni.

„Minőség a mennyiség előtt” elvét valljuk.

Saját beruházásban építünk CSOK képes családi otthonokat.

Hisszük, hogy minőségi anyagokból, megbízható kivitelezéssel, hagyományos építési móddal épülő, megfizethető otthonokra szükség van.

Tudjuk, hogy a magyar családok legnagyobb beruházása egy ingatlan megvásárlása, az otthon megteremtése. Ezért fontos számunkra, hogy a beruházásunkban készült épületek esztétikai és anyagi szempontból is értékállók legyenek. 

Mi fontos a tervezés során?
Ahhoz, hogy egy ikerház kiváló használati értékkel rendelkezzen, a tervezés során törekszünk műszakilag is a lehető legjobban függetleníteni az egyes lakóegységeket.

Mi fontos a kivitelezés során?
A kivitelezés során legfontosabb szempont a minőségi anyagok használata, és a megbízható kivitelezés. Ezt munkatársaink, beszállítóink, és alvállalkozóink is tudják, és ennek szellemében végzik munkájukat.

Miért tudjuk jó áron adni az ingatlanokat?
Mert állandó építőanyag beszállító és alvállalkozó partnereink vannak, mert saját kivitelező csapatunk van, mert átgondoltan, tapasztalataink felhasználásával, gondosan tervezünk és építünk!